DE TOFSTE #NATUURHUISJE POSTS VAN DE AFGELOPEN MAANDEN

Huur je één van onze vakantiehuisjes in de natuur, dan dagen wij je uit om tijdens het verblijf je leukste, grappigste en mooiste foto’s via social media met ons te delen met de vermelding '#natuurhuisje'.

Hebben de kinderen iets moois geknutseld in de natuur, heb je tijdens een wandeling genoten van een schitterend uitzicht of heeft de hond heerlijk kunnen rennen door de bossen? We ontvangen je foto’s graag! Zo inspireer jij namelijk andere vakantiegangers én maak je ook nog eens kans op een gratis verblijf in een natuurhuisje. Dus waar wacht je nog op? Log in op jouw Instagram-, Facebook- of Twitteraccount en deel ook jouw vakantiekiekjes met ons!

Hieronder een selectie van een aantal #natuurhuisje posts van de afgelopen drie maanden, waaruit binnenkort de winnaar van het gratis verblijf wordt gekozen!

PS: Wist jij al dat wij voor elke geboekte nacht één nieuwe boom planten? In dit artikel lees je meer over dit project. Boek ook jouw vakantie in de natuur en draag bij aan het behoud van de natuur. Inmiddels zijn er dankzij onze gasten en verhuurders al bijna 25.000 bomen geplant!