JE KUNT ER NIET MEER OMHEEN!

Duurzaamheid zit in het DNA van Natuurhuisje. In dit artikel brachten we je al op de hoogte van onze duurzame, groene plannen voor het jaar 2018 en sindsdien hebben we absoluut niet stil gezeten. Naast dat we gasten en verhuurders de kans bieden om samen met ons voor elke geboekte nacht één nieuwe boom in Madagaskar te planten, presenteren we sinds vandaag nóg een nieuw, duurzaam item op onze website. Hiermee kun je op ons platform echt niet meer om duurzaamheid heen en laat dat nou nét onze bedoeling zijn…

Net als bij veel andere organisaties en landen, maar ook bij consumenten, staat duurzaamheid bij Natuurhuisje de komende jaren hoog op de agenda. Met andere woorden, duurzaamheid is hot! Ik hoor je denken; duurzaamheid is een wel erg ruim begrip… En dat is het ook! Voor Natuurhuisje betekent duurzaam te werk gaan zo min mogelijk impact uitoefenen op de natuur, waardoor we bijdragen aan het behoud van de kwetsbare flora en fauna op onze aarde. Om gasten op onze website zo goed mogelijk te informeren over de duurzame aspecten van het vakantiehuisje dat ze op het oog hebben, staan deze aspecten voortaan puntsgewijs vermeld in de advertentie van het betreffende vakantiehuis.

Elke verhuurder die zijn vakantiehuis in de natuur beschikbaar stelt via Natuurhuisje, kan vanaf nu alle duurzame aspecten van zijn/haar huisje vermelden in de huisadvertentie. Niet alleen het scheiden van afval en de vorm elektriciteit worden genoemd, ook de mate van isolatie, de verwarming- en koelingmogelijkheden en de aanwezigheid van ecologisch/biologisch verbouwde producten staan vermeld. Zo krijg jij als gast van Natuurhuisje de beste en meest complete informatie over het duurzame vakantiehuisje dat jij op het oog hebt! Hoe dit eruit komt te zien? Nou, zo:

Naamloosss.png

Verblijf jij binnenkort in één van onze duurzame natuurhuisjes? Laat het ons weten! Ben je benieuwd naar ons duurzame aanbod? We hebben alle duurzame vakantiehuizen hier op een rijtje gezet voor je. Hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantieverblijf of vragen over dit nieuwe item op onze website? Neem gerust contact op via info@natuurhuisje.nl of +31 (0)85 888 3337 en wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen in de natuur!