MILESTONE NUMMER 3 IS DAAR!

Een vakantiehuisje huren gebeurt via Natuurhuisje.nl op een duurzame manier. Voor elke nacht die via ons platform wordt geboekt, planten wij één nieuwe boom in een kwetsbaar natuurgebied. Zo dragen we iets bij aan het behoud van de natuur, zodat we daar met z’n allen nog heel lang van kunnen blijven genieten. Tijd voor een nieuwe bosprojecten update!

Medio maart zijn we begonnen met ons eerste bosproject en sindsdien hebben we al tal van bomen mogen planten. We zijn verheugd je te kunnen vertellen dat we na 2,5 maand inmiddels onze derde mijlpaal hebben bereikt. Na 10.000 en 25.000 bomen is nu ook de grens van 50.000 bomen gepasseerd! Op dit moment worden al deze bomen geplant op één en dezelfde plek: Antsanitia, in het noorden van Madagaskar. Alle ins & outs van dit gave bosproject vind je op onze Madagaskar-pagina.

Wat zijn de vervolgplannen?
Bij elke mijlpaal wat betreft het aantal geplante bomen brengen we je maar al te graag op de hoogte via onze blogpagina en via onze social media kanalen. Helaas ontbreekt het op dit moment nog aan beeldmateriaal van de bomen en het project ter plaatse, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Eind juli reist het management van Natuurhuisje af richting Antsanitia, Madagaskar, om met eigen ogen te zien hoe het bosproject daar in zijn werk gaat.

Dus: ben jij benieuwd hoe het er ter plaatse aan toe gaat en kun je niet wachten op live beeldmateriaal uit Madagaksar? Stay tuned en blijf op de hoogte via onze Madagaskar-pagina.