WE HEBBEN EEN WINNAAR!

Elk kwartaal verrassen we één van onze Natuurhuisje gasten met een gratis verblijf in een natuurhuisje. Door je vakantiefoto’s op social media te delen met de hashtag ‘#natuurhuisje’ maak je automatisch kans op dit gratis verblijf in de natuur. Kwartaal 2 van 2018 is inmiddels voorbij en dat betekent dat de volgende winnaar gekozen is! Femke deelde op Instagram drie foto’s van haar verblijf en heeft hiermee een ultieme natuurhuisje experience in beeld gebracht. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Eind april verbleef Femke een weekendje in een vakantiehuisje in Stroe, Gelderland. Helemaal back to basic, weg van alles en iedereen. Op deze plek zijn twee huisdieren overigens van harte welkom, mits zij niet achter de aanwezige reeën, herten, wilde zwijnen en ander wild aan gaan en de natuur gewoon zijn gang laten gaan. Benieuwd hoe een verblijf in dit natuurhuisje eruit kan zien? Bekijk dan hieronder de winnende foto’s van @femvh:

Hoewel Femke haar ultieme natuurhuisje experience beleefde in een back to basic natuurhuisje in Gelderland, is dit natuurlijk nog op veel meer plekken mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chalet op de Drentse hei of een luxe privé villa op het Portugese platteland..? Om te genieten van wat de natuur te bieden heeft, hoef je immers niet perse back to basic te gaan.

Doe ook mee!
Laat ons weten waar jij jouw ultieme natuurhuisje gevoel gevonden hebt! Deel jouw foto’s met ons op social media, gebruik daarbij #natuurhuisje en maak net als Femke kans op een gratis verblijf in de natuur. Begin oktober zal de volgende winnaar gekozen worden, dus stay tuned... De winnaar van dit kwartaal heeft inmiddels persoonlijk bericht gehad.