Onze missie: mensen dichter bij de natuur brengen.

Om de natuur ook te behouden maken wij, samen met jou, stappen in duurzaamheid.

 
eddie-kopp-268600.jpg
 

Vanaf het begin

Al vanaf het moment dat Natuurhuisje werd opgericht is er gezocht naar wat wij als bedrijf kunnen doen om bij te dragen aan duurzaamheid. Zonder natuur zijn er namelijk geen natuurhuisjes. Wij willen ervoor zorgen dat mensen nog heel lang van onze natuurhuisjes en de omliggende natuur kunnen blijven genieten. Om hiervoor te zorgen proberen wij zowel binnen ons bedrijf als op het platform de handvatten te bieden om duurzaamheid te stimuleren.

 

“Duurzaamheid zit in ons DNA.”

— Tim van Oerle, Co-FOUNDER

 
 
kantoor.jpeg
 

Ons kantoor

Onder het mom alle kleine beetjes helpen! Op de werkvloer werken wij zonder printer. Dat is af en toe best even lastig, maar eigenlijk gaat het prima zonder. Ook heeft iedereen zijn eigen Natuurhuisje dopper, zo hoeven we geen pet-flesjes weg te gooien. Wij drinken alleen koffie en thee die duurzaam geproduceerd zijn en scheiden netjes ons papier en plastic afval. 

 

Ons aanbod

 

Eigenaren van natuurhuisjes kunnen in hun advertenties aangeven wat zij precies doen aan duurzaamheid. Gasten kunnen dit terugzien in de advertentie van de natuurhuisjes. Daarnaast geven wij onze gasten de mogelijkheid om na het maken van een boeking een boom te planten. 

 
petflesjes.jpeg
 

Onze missie

Wij willen ervoor zorgen dat in 2019 25% van alle boekingen op het platform gaan naar natuurhuisjes die significante stappen gezet hebben op het gebied van duurzaamheid. Je kunt hierbij denken aan zonnepanelen, filteren van regenwater.