Zo graad 'ie lekker!

In het kader van onze duurzame doelen deed het hele team van Natuurhuisje dit jaar opnieuw mee aan de Warmetruiendag. Vorig jaar was een succes, maar dit jaar werd dat natuurlijk overtroffen. Met zo’n 20 collega’s deden we mee!

Onder het mom van ‘’de groenste energie is de energie die je niet gebruikt’’ ging de verwarming op 2 februari jl. een paar graden omlaag. Warm hielden we ons met de toffe groene truien van Greenchoice, organisator van de jaarlijkse Warmetruiendag. We hebben hierbij wederom ons steentje bijgedragen aan een gezondere planeet en hopen natuurlijk dat jij met ons hebt meegedaan! De aarde een handje helpen én een lagere energierekening die op de deurmat valt… Dat is toch voor iedereen een win-winsituatie?

Een deelname aan de Warmetruiendag past perfect bij de duurzame doelstellingen van Natuurhuisje in 2018. Wil jij ook iets vaker wat voor het milieu doen, maar heb je de Warmetruiendag gemist? Huur dan eens een duurzaam vakantiehuisje via Natuurhuisje! Dit jaar hopen we op ons platform grote stappen te kunnen zetten op het gebied van duurzaamheid, met als ultieme doel om over een paar jaar een volledig CO2-neutraal platform aan te bieden. Tips over hoe je duurzaam vakantie kunt vieren vind je in één van onze eerdere artikelen.

Heb jij dit jaar net als Natuurhuisje ook (weer) je steentje bijgedragen aan een gezondere planeet? Of ben je enthousiast geworden en doe je volgend jaar ook mee aan de Warmetruiendag? Laat het ons weten!