uil-in-bos.PNG

Wij zijn Natuurhuisje!

Natuurhuisje biedt vakantiegangers een grote dosis inspiratie voor een duurzame vakantie op de meest toffe plekken in de Europese natuur. Als liefhebber van natuur, rust, ruimte en sportieve activiteiten zit je in een natuurhuisje helemaal op je plek. Weg van de massa, niet op een grootschalig vakantiepark, geniet jij in een natuurhuisje van een vakantie in het hart van de natuur. Van hut tot villa; natuurhuisjes zijn er in alle soorten en maten. Ons totale aanbod van ruim 6000 vakantiehuisjes in de natuur vind je op onze website!

Duurzaamheid zit in ons DNA
Het behoud van de natuur vinden we ontzettend belangrijk. Zonder natuur zijn er immers ook geen natuurhuisjes! Door gebruik te maken van ons duurzame platform krijg je de mogelijkheid je steentje bij te dragen aan een groenere planeet. Een planeet waar jij tijdens je vakantie kunt vissen, mountainbiken of wandelen. Dit doen wij bijvoorbeeld door het planten van nieuwe bomen voor elke geboekte nacht. Samen met onze gasten doen we daarmee iets terug voor de natuur!

Van passie naar onderneming
Natuurhuisje is opgericht door de gebroeders Van Oerle, twee fervent vogelaars. In hun zoektocht naar een geschikt vakantiehuis in Spanje om hun hobby uit te oefenen, misten zij in 2009 een platform waarop vakantiehuizen in de natuur gebundeld waren. En voilà, het idee voor Natuurhuisje was geboren! Vanuit hun studentenkamers werd de website opgericht en werden de eerste verhuurders benaderd. Nu, 9 jaar later, is Natuurhuisje in Nederland en België marktleider voor vakantiehuizen midden in de natuur. En daar zijn we maar wat trots op!